Вујица Стојадиновић Вуки Ране Косова
2 posters
Strana 1 od 1
Вујица Стојадиновић Вуки Ране Косова
2011 Вујица Стојадиновић Вуки Ране Косова ВИП Бенд и Љубодраг Жикић Звезданац
01 Ране Косова
02 Хаос брате, хаос
03 Бизнис
Шпекуланти, фолиранти, преваранти, дилетанти ... бизнис! Пукли смо до дна, нема више где! О нама се свашта прича, многима смо трн у оку. А девојке, па и жене, све нас хоће, све нас желе!
ма маки бре!
Вујица поред ових пеама има два кола на синглу Београд Диска из 1977 године која је постављао Канаринац, албум из 1985 на плочи Сарајево Диска уз оркестар Весели Свирачи са песмама О нама се свашта прича, Ми свирамо, многи нам се смеше...
01 Ране Косова
02 Хаос брате, хаос
03 Бизнис
Шпекуланти, фолиранти, преваранти, дилетанти ... бизнис! Пукли смо до дна, нема више где! О нама се свашта прича, многима смо трн у оку. А девојке, па и жене, све нас хоће, све нас желе!
ма маки бре!
Вујица поред ових пеама има два кола на синглу Београд Диска из 1977 године која је постављао Канаринац, албум из 1985 на плочи Сарајево Диска уз оркестар Весели Свирачи са песмама О нама се свашта прича, Ми свирамо, многи нам се смеше...
maki007- ZLATAN CLAN
- Datum upisa : 10.05.2008
Re: Вујица Стојадиновић Вуки Ране Косова
maki hvala puno za vujicu....od njega imam upravo ove dve pesme sa albuma iz 1985 (mislio sam da je singlica u pitanju) i to sam i postavio ovde na forumu....ukoliko posedujes taj album postavi ga ...
milanbrka123- Veran Clan
- Godina : 42
Drzava/Grad : Srbija Krusevac
Datum upisa : 01.03.2013
Similar topics
» Александар Станојевић Бокан
» Душан Милосављевић Рода - Кусур од живота
» Верица Недељковић Звуци моје виолине
» Раде Мијаиловић Ко ће сузе да ти брише
» Станиша Константиновић Хендрикс и Шећер
» Душан Милосављевић Рода - Кусур од живота
» Верица Недељковић Звуци моје виолине