Trazim vec dugo jedno lepo kolo
+25
mimi.va
sigmax54
seljancica
Rade_1
amater
KACUNKA
Nikki
ljupcebgd
batke
nakaradniHarmonikas
NIKA
Tehnicar
shop
goga_ch
jumbo
dontcha
pesmica
Djole
Nesbojsa
maki007
Lovac_DK_AT
Ciga
Mihajlo
boban1969
SokoL
29 posters
Strana 35 od 37
Strana 35 od 37 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37
Re: Trazim vec dugo jedno lepo kolo
Zile legendo i pesmice unikatu moj zahvaljujem za kola, pozzz....
Skupljam ja kola Zile.
Skupljam ja kola Zile.
seljancica- Srebreni Clan
- Godina : 66
Drzava/Grad : USA
Datum upisa : 23.01.2009
Ziko i Pesmice hvala Vam oboma !
Ziko prijatelju potkrala Ti se greska i Klicevacki zaplet si postavio dva puta od cega jednom kao Dobricino kolo. Tako da sam jos uvek "kratak" za Dobricino kolo.
Uz to i dalje mi trebaju jos 2 singlice od Velizara Matusica:
Pozdrav
P.S. Ziko ne znam sta Ti nije jasno. Velizar Matusic je snimio bar jos ove dve singlice, a ja se ne secam svih imena kola. Prva ima zutu pozadinu, a na slici je ceo orkestar i svi stoje; A druga ima belu pozadinu i na slici su Velizar i Mirko kako cuce sa harmonikama vertikalno postavljenim ispred njih.
Ziko prijatelju potkrala Ti se greska i Klicevacki zaplet si postavio dva puta od cega jednom kao Dobricino kolo. Tako da sam jos uvek "kratak" za Dobricino kolo.
Uz to i dalje mi trebaju jos 2 singlice od Velizara Matusica:
- Singl: Velizar sa orkestrom Tihomira Paunovica - Folklorna igra, Voz kolo i jedno mnogo lepo sporo kolo;
- Singl: Velizar sa Mirkom Kodicem (Duet) - Mlavski zubor (mislim da se tako zove), itd.
Pozdrav
P.S. Ziko ne znam sta Ti nije jasno. Velizar Matusic je snimio bar jos ove dve singlice, a ja se ne secam svih imena kola. Prva ima zutu pozadinu, a na slici je ceo orkestar i svi stoje; A druga ima belu pozadinu i na slici su Velizar i Mirko kako cuce sa harmonikama vertikalno postavljenim ispred njih.
amater- Veran Clan
- Godina : 61
Drzava/Grad : Srbija/Jagodina Canada/Victoria
Datum upisa : 14.12.2009
Pa t nikako da kazes tacan naziv a Matusic ima kola sa budzom, kodicem pojedinacno pa miroslav Matusic pa trio brace Matusic i td
Gost- Gost
Ziko majstore,
pa ja sam ove ploce zadnji put imao u rukama pre vise od 15 godina i to je bilo sve cega sam mogao da se setim, ali srecom Cigi je i to bilo dovoljno da sve pronadje i postavi u svojoj temi ovde, a evo i [You must be registered and logged in to see this link.]
Nego jesi li Ti siguran da stvarno postoji bilo sta snimljeno u duetu od Rajka Marinkovica Budze i Velizara Matusica ?
Za mene je to apsolutna novost i ja nikada nista od toga nisam ni video ni cuo pa zato ako imas neku njihovu zajednicku singlicu, molim Te postavi da je cujem - bilo bi to danas bas kao pravi slag na torti.
Veliki pozdrav
P.S. Molim Te nemoj me ostaviti u neizvesnosti. Ako si pogresio dovoljno ce biti jedno kratko - greska. Vazi li?
pa ja sam ove ploce zadnji put imao u rukama pre vise od 15 godina i to je bilo sve cega sam mogao da se setim, ali srecom Cigi je i to bilo dovoljno da sve pronadje i postavi u svojoj temi ovde, a evo i [You must be registered and logged in to see this link.]
Nego jesi li Ti siguran da stvarno postoji bilo sta snimljeno u duetu od Rajka Marinkovica Budze i Velizara Matusica ?
Za mene je to apsolutna novost i ja nikada nista od toga nisam ni video ni cuo pa zato ako imas neku njihovu zajednicku singlicu, molim Te postavi da je cujem - bilo bi to danas bas kao pravi slag na torti.
Veliki pozdrav
P.S. Molim Te nemoj me ostaviti u neizvesnosti. Ako si pogresio dovoljno ce biti jedno kratko - greska. Vazi li?
amater- Veran Clan
amater ::Ziko majstore,
Veliki pozdrav
1. Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Zlatni Melos (3:23)
2. Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Bigrenicko Kolo (2:25)
3. Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Culetovo Kolo (3:54)
4. Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Daliborov Merak (2:56)
5. Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Darkovo Kolo (4:16)
6. Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Draganovo Kolo (3:09)
7. Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Jagodinski Urnebes (3:36)
8. Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Jagodinski Vez (2:43)
9. Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kikiriki Sa Sa (3:10)
10. Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Moravski Biser (2:47)
11. Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Palma (3:09)
12. Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Palmino Kolo (2:42)
13. Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Snezanino Kolo (4:32)
14. Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Svadbarska Pesma (3:59)
15. Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Vlaska Setnja (3:13)
16. Radomir Marinkovic & Mirko Kodic - Dragisino kolo 12,04.1977 (2:32)
17. Radomir Marinkovic & Mirko Kodic - Zlatanovo kolo 12,04.1977 (2:24)
18. Radomir Marinkovic & Mirko Kodic - Goranovo kolo 12,04.1977 (2:00)
19. Radomir Marinkovic & Mirko Kodic - Zivino kolo 12,04.1977 (2:04)
Gost- Gost
Ziko, uopste mi nije jasno cemu ovaj spisak kola od Mirka Kodica sa Daliborom Markovicem (Palmin sin) i Radomirom Marinkovicem (Rajko Budza) ?
Pitanje je bilo jesi li Ti siguran da stvarno postoji bilo sta snimljeno u duetu - Rajko Marinkovic Budza i Velizar Matusic ?
Cekam odgovor..
Pozdrav
Pitanje je bilo jesi li Ti siguran da stvarno postoji bilo sta snimljeno u duetu - Rajko Marinkovic Budza i Velizar Matusic ?
Cekam odgovor..
Pozdrav
amater- Veran Clan
zikaa ::Pa t nikako da kazes tacan naziv a Matusic ima kola sa budzom, kodicem pojedinacno pa miroslav Matusic pa trio brace Matusic i td
Ziko, druze pa sam si napisao: Matusic ima kola sa Budzom, a sad se vadis.. HaHaHa
Dobro je, znaci pogresio si. Boze moj - nista strasno. Desava se svakome ko mnogo radi, zar ne?
Nego hajde "za kaznu" da Te propitam sledece.. Kad smo kod Mirka Kodica - imas li jedan njegov singl sa 4 kola od kojih se jedno zove Strela kolo. Tu su jos jedno lepo lagano, jedno tehnicko i jedno sporo vlasko. Nije ih nikad ponavljao na kasnijim LP plocma. Na slici je sam u veoma krupnom planu odeven u nekoj beloj kosulji izvezenoj sa elementima iz vlaske narodne nosnje i cuci kraj harmonike.
Hajd' sad da Te vidim
Imao, nemao ziv nam bio !
VELIKI pozdrav
amater- Veran Clan
Nema sta da me vidis ja omote ne skupljam imam nesto ploca
ne puno a mogu da nabavim ono sto mi trba ne skidam sve i ne skupljam svu muziku ako znas kako se zove kolo da trazim
ne puno a mogu da nabavim ono sto mi trba ne skidam sve i ne skupljam svu muziku ako znas kako se zove kolo da trazim
Gost- Gost
Samo ovo sto znas naziv
Mirko kodic - Strela kolo.mp3
[You must be registered and logged in to see this link.]
Mirko kodic - Strela kolo.mp3
Gost- Gost
Ono drugo vlasko bi moglo da bude Vladimirovo, ali nisam siguran. Za trece i cetvrto se ne mogu setiti (zarib'o sam nacisto).
Posto si vec nasao Strela kolo, samo presortiraj redosled po datumu i vremenu kad su mp3 fajlovi kreirani i onda ces moci da prepoznas koja tri su jos raspakovana kad i ovo.
Hajd' probaj pa mi javi. OK?
Pozdrav
Posto si vec nasao Strela kolo, samo presortiraj redosled po datumu i vremenu kad su mp3 fajlovi kreirani i onda ces moci da prepoznas koja tri su jos raspakovana kad i ovo.
Hajd' probaj pa mi javi. OK?
Pozdrav
amater- Veran Clan
E znam kako da ih presortiram ali ja to tumbam i pregledam pre postavljanj tako da to ne vazi probaj ovo
Mirko Kodic-Vladanovo kolo.mp3
Mirko Kodic-Vladanovo kolo.mp3
Gost- Gost
Imam Vladanovo kolo. Ono je snimljeno na na njegovom drugom ili trecem LP-u. Ja imam skoro sve iz Kodicevog opusa i slobodno stopiraj dalju pretragu ovako nagadjanjem jer nema smisla.
U svakom slucaju HVALA Ziko !
Pozdrav
P.S. Privremeno odustajem.. Ako se setim nekog pravog i punog imena javicu Ti se.
U svakom slucaju HVALA Ziko !
Pozdrav
P.S. Privremeno odustajem.. Ako se setim nekog pravog i punog imena javicu Ti se.
amater- Veran Clan
Hej majstor-Ziko, STANI i procitaj moje prethodno objasnjenje !
Ako Ti nije neki problem mozda ih prepoznam po imenu ako mi na PP posaljes ceo spisak od Kodica. U protivnom obustavi ovo nagadjanje jer uzalud trosis svoje dragoceno vreme.
Pozdrav
Ako Ti nije neki problem mozda ih prepoznam po imenu ako mi na PP posaljes ceo spisak od Kodica. U protivnom obustavi ovo nagadjanje jer uzalud trosis svoje dragoceno vreme.
Pozdrav
amater- Veran Clan
Ma ja sad slusam za sebe
sam postavljam sam slusam milina
sam postavljam sam slusam milina
Gost- Gost
el si skinuo spisak
Mirko Kodic - Jasenovka.mp3
Mirko Kodic - Jasenovka.mp3
Gost- Gost
Strana 35 od 37 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37
Similar topics
» SHOP tazi pesme
» ako ima neko ove izvodjace nek mi pomogne....
» DRAGOLJUB DJORDJEVIC SARBANAC
» Milan trazi
» ako ima neko ove izvodjace nek mi pomogne....
» DRAGOLJUB DJORDJEVIC SARBANAC
» Milan trazi
Strana 35 od 37
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu