Narodna Muzika
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Trazim vec dugo jedno lepo kolo

+25
mimi.va
sigmax54
seljancica
Rade_1
amater
KACUNKA
Nikki
ljupcebgd
batke
nakaradniHarmonikas
NIKA
Tehnicar
shop
goga_ch
jumbo
dontcha
pesmica
Djole
Nesbojsa
maki007
Lovac_DK_AT
Ciga
Mihajlo
boban1969
SokoL
29 posters

Strana 35 od 37 Prethodni  1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37  Sledeći

Ići dole

Trazim vec dugo jedno lepo kolo - Page 35 Empty Re: Trazim vec dugo jedno lepo kolo

Počalji od seljancica Pon Feb 01 2010, 03:10

Zile legendo i pesmice unikatu moj zahvaljujem za kola, pozzz.... Wink
Skupljam ja kola Zile. Kolo
seljancica
seljancica
Srebreni Clan
Srebreni Clan

Godina : 66
Drzava/Grad : USA
Datum upisa : 23.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Trazim vec dugo jedno lepo kolo - Page 35 Empty Re: Trazim vec dugo jedno lepo kolo

Počalji od amater Pon Feb 01 2010, 05:16

Ziko i Pesmice hvala Vam oboma !
Ziko prijatelju potkrala Ti se greska i Klicevacki zaplet si postavio dva puta od cega jednom kao Dobricino kolo. Tako da sam jos uvek "kratak" za Dobricino kolo.

Uz to i dalje mi trebaju jos 2 singlice od Velizara Matusica:
  1. Singl: Velizar sa orkestrom Tihomira Paunovica - Folklorna igra, Voz kolo i jedno mnogo lepo sporo kolo;
  2. Singl: Velizar sa Mirkom Kodicem (Duet) - Mlavski zubor (mislim da se tako zove), itd.
Hvala svim forumasima dobre volje!
Pozdrav
P.S. Ziko ne znam sta Ti nije jasno. Velizar Matusic je snimio bar jos ove dve singlice, a ja se ne secam svih imena kola. Prva ima zutu pozadinu, a na slici je ceo orkestar i svi stoje; A druga ima belu pozadinu i na slici su Velizar i Mirko kako cuce sa harmonikama vertikalno postavljenim ispred njih.
amater
amater
Veran Clan
Veran Clan

Godina : 61
Drzava/Grad : Srbija/Jagodina Canada/Victoria
Datum upisa : 14.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Feb 01 2010, 07:20

Pa t nikako da kazes tacan naziv a Matusic ima kola sa budzom, kodicem pojedinacno pa miroslav Matusic pa trio brace Matusic i td

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od amater Pon Feb 01 2010, 17:05

Ziko majstore,
pa ja sam ove ploce zadnji put imao u rukama pre vise od 15 godina i to je bilo sve cega sam mogao da se setim, ali srecom Cigi je i to bilo dovoljno da sve pronadje i postavi u svojoj temi ovde, a evo i [You must be registered and logged in to see this link.]

Nego jesi li Ti siguran da stvarno postoji bilo sta snimljeno u duetu od Rajka Marinkovica Budze i Velizara Matusica ?
Za mene je to apsolutna novost i ja nikada nista od toga nisam ni video ni cuo pa zato ako imas neku njihovu zajednicku singlicu, molim Te postavi da je cujem - bilo bi to danas bas kao pravi slag na torti.

Veliki pozdrav
P.S. Molim Te nemoj me ostaviti u neizvesnosti. Ako si pogresio dovoljno ce biti jedno kratko - greska. Vazi li?
amater
amater
Veran Clan
Veran Clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Feb 01 2010, 20:33

amater ::Ziko majstore,
pa ja sam ove ploce zadnji put imao u rukama pre vise od 15 godina i to je bilo sve cega sam mogao da se setim, ali srecom Cigi je i to bilo dovoljno da sve pronadje i postavi u svojoj temi ovde, a evo i [You must be registered and logged in to see this link.]

Nego jesi li Ti siguran da stvarno postoji bilo sta snimljeno u duetu od Rajka Marinkovica Budze i Velizara Matusica ?
Za mene je to apsolutna novost i ja nikada nista od toga nisam ni video ni cuo pa zato ako imas neku njihovu zajednicku singlicu, molim Te postavi da je cujem - bilo bi to danas bas kao pravi slag na torti.

Veliki pozdrav
P.S. Molim Te nemoj me ostaviti u neizvesnosti. Ako si pogresio dovoljno ce biti jedno kratko - greska. Vazi li?

1. Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Zlatni Melos (3:23)
2. Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Bigrenicko Kolo (2:25)
3. Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Culetovo Kolo (3:54)
4. Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Daliborov Merak (2:56)
5. Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Darkovo Kolo (4:16)
6. Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Draganovo Kolo (3:09)
7. Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Jagodinski Urnebes (3:36)
8. Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Jagodinski Vez (2:43)
9. Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kikiriki Sa Sa (3:10)
10. Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Moravski Biser (2:47)
11. Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Palma (3:09)
12. Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Palmino Kolo (2:42)
13. Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Snezanino Kolo (4:32)
14. Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Svadbarska Pesma (3:59)
15. Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Kolo - Dalibor Markovic & Mirko Kodic - Vlaska Setnja (3:13)
16. Radomir Marinkovic & Mirko Kodic - Dragisino kolo 12,04.1977 (2:32)
17. Radomir Marinkovic & Mirko Kodic - Zlatanovo kolo 12,04.1977 (2:24)
18. Radomir Marinkovic & Mirko Kodic - Goranovo kolo 12,04.1977 (2:00)
19. Radomir Marinkovic & Mirko Kodic - Zivino kolo 12,04.1977 (2:04)

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od amater Pon Feb 01 2010, 20:45

Ziko, uopste mi nije jasno cemu ovaj spisak kola od Mirka Kodica sa Daliborom Markovicem (Palmin sin) i Radomirom Marinkovicem (Rajko Budza) ?

Pitanje je bilo jesi li Ti siguran da stvarno postoji bilo sta snimljeno u duetu - Rajko Marinkovic Budza i Velizar Matusic ?
Cekam odgovor..
Pozdrav
amater
amater
Veran Clan
Veran Clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Feb 01 2010, 20:47

A ja razumeo Budza kodic

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od amater Pon Feb 01 2010, 21:04

zikaa ::Pa t nikako da kazes tacan naziv a Matusic ima kola sa budzom, kodicem pojedinacno pa miroslav Matusic pa trio brace Matusic i td

Ziko, druze pa sam si napisao: Matusic ima kola sa Budzom, a sad se vadis.. HaHaHa
Dobro je, znaci pogresio si. Boze moj - nista strasno. Desava se svakome ko mnogo radi, zar ne?

Nego hajde "za kaznu" da Te propitam sledece.. Kad smo kod Mirka Kodica - imas li jedan njegov singl sa 4 kola od kojih se jedno zove Strela kolo. Tu su jos jedno lepo lagano, jedno tehnicko i jedno sporo vlasko. Nije ih nikad ponavljao na kasnijim LP plocma. Na slici je sam u veoma krupnom planu odeven u nekoj beloj kosulji izvezenoj sa elementima iz vlaske narodne nosnje i cuci kraj harmonike.

Hajd' sad da Te vidim Cool

Imao, nemao ziv nam bio !
VELIKI pozdrav
amater
amater
Veran Clan
Veran Clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Feb 01 2010, 21:12

Nema sta da me vidis ja omote ne skupljam imam nesto ploca
ne puno a mogu da nabavim ono sto mi trba ne skidam sve i ne skupljam svu muziku ako znas kako se zove kolo da trazim

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Feb 01 2010, 21:19

Samo ovo sto znas naziv

Mirko kodic - Strela kolo.mp3

[You must be registered and logged in to see this link.]

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Feb 01 2010, 21:21

Mirko Kodic - Markova Strela Kolo.mp3

Kolo Kolo Kolo Kolo

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od amater Pon Feb 01 2010, 21:26

Ono drugo vlasko bi moglo da bude Vladimirovo, ali nisam siguran. Za trece i cetvrto se ne mogu setiti (zarib'o sam nacisto).

Posto si vec nasao Strela kolo, samo presortiraj redosled po datumu i vremenu kad su mp3 fajlovi kreirani i onda ces moci da prepoznas koja tri su jos raspakovana kad i ovo.

Hajd' probaj pa mi javi. OK?
Pozdrav
amater
amater
Veran Clan
Veran Clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Feb 01 2010, 21:41

E znam kako da ih presortiram ali ja to tumbam i pregledam pre postavljanj tako da to ne vazi probaj ovo

Mirko Kodic-Vladanovo kolo.mp3

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Feb 01 2010, 21:45

Mirko Kodic - Vragolasto Nadigravanje.mp3

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Feb 01 2010, 21:47

Mirko Kodic - Vlaski merak - uzivo.mp3

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od amater Pon Feb 01 2010, 21:50

Imam Vladanovo kolo. Ono je snimljeno na na njegovom drugom ili trecem LP-u. Ja imam skoro sve iz Kodicevog opusa i slobodno stopiraj dalju pretragu ovako nagadjanjem jer nema smisla.

U svakom slucaju HVALA Ziko !
Pozdrav
P.S. Privremeno odustajem.. Ako se setim nekog pravog i punog imena javicu Ti se.
amater
amater
Veran Clan
Veran Clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Feb 01 2010, 21:51

Mirko Kodic - Zagubicanka.mp3

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Feb 01 2010, 21:52

Mirko Kodic - Vlaski merak.mp3

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od amater Pon Feb 01 2010, 21:55

Hej majstor-Ziko, STANI i procitaj moje prethodno objasnjenje !

Ako Ti nije neki problem mozda ih prepoznam po imenu ako mi na PP posaljes ceo spisak od Kodica. U protivnom obustavi ovo nagadjanje jer uzalud trosis svoje dragoceno vreme.

Pozdrav
amater
amater
Veran Clan
Veran Clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Feb 01 2010, 21:57

Mirko Kodic - Rafal Kolo.mp3

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Feb 01 2010, 21:59

Ma ja sad slusam za sebe

sam postavljam sam slusam milina

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Feb 01 2010, 22:00

Mirko Kodic - Reckovo Kolo.mp3

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Feb 01 2010, 22:03

Mirko Kodic - Timocki filigrani.mp3

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Feb 01 2010, 22:09

el si skinuo spisak

Mirko Kodic - Jasenovka.mp3

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Feb 01 2010, 22:13

Mirko Kodic - Mirkova Setnja.mp3

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 35 od 37 Prethodni  1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu