Od SokoL-a
+33
mirosne
milan91
marko95
Fado
3latibor50
nicifor91
dragan koja
bobcha
Kanarinac
0707
peka_016
mimi.va
Vanzemaljac
aangel1
Stole08
cergar
amater
sigmax54
Nesbojsa
Nikki
Djole
Rade_1
mischa54
sokan
Daniel93100
pesmica
maki007
Homoljac_1
Ciga
boban1969
tamnavac
Mihajlo
SokoL
37 posters
Strana 5 od 13
Strana 5 od 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: Od SokoL-a
Dragan Ilic - B01 - Kosmajski zvuci
[You must be registered and logged in to see this link.]
SokoL- ZLATAN CLAN
- Godina : 49
Drzava/Grad : Srbija/Jagodina
Datum upisa : 26.08.2008
Dragan Ilic - B02 - FOLK-REGE
SokoL- ZLATAN CLAN
Dragan Ilic - B03 - Sestrino kolo
SokoL- ZLATAN CLAN
Dragan Ilic - B04 - Homoljski zov
To je to sad ste kompletni za još jedan KOMPLETAN ALBUM od mene.........POZDRAV SVIMA
To je to sad ste kompletni za još jedan KOMPLETAN ALBUM od mene.........POZDRAV SVIMA
Poslednji izmenio SokoL dana Pon Mar 09 2009, 00:55, izmenjeno ukupno 1 puta
SokoL- ZLATAN CLAN
Hvala Sokole
Bas uzivam u kolima i harmonici
Pozdrav
Bas uzivam u kolima i harmonici
Pozdrav
Poslednji izmenio Nikki dana Ned Mar 08 2009, 18:33, izmenjeno ukupno 1 puta
Nikki- ZLATAN CLAN
- Godina : 104
Drzava/Grad : USA
Datum upisa : 15.12.2008
Sokole fala ti za kolca al čini mi se da si mu malke mlogo dao gas.Po mome neznam za ostale kako reaguju.Poz.
Djole- ZLATAN CLAN
- Godina : 66
Drzava/Grad : Srbija/Topola
Datum upisa : 22.06.2008
"indijanac" hvala za ova lepa
kolca
pozdrav
kolca
pozdrav
boban1969- Super Clan
- Godina : 55
Drzava/Grad : austria/n.beograd
Datum upisa : 24.05.2008
Evo mene, s posla tek sad, pa da vidimo šta ima, ovde.
DJOLE (Malkice na B03, B04 kao krckanje ali na momente, dobro primetno ako si na to mislio. Odužilo se, da mi ne čekate više, dovoljno je i ovako). Malkice i sto se tice basa, pa mora da ima punocu snimak. Bez BAS-a ništa, veruj mi, a sem toga imaš tamo EQUALIZER na bilo kojem Playeru - pa stavi po želji. Ja obožavam da sa BASS-om, gde nema bas i visoki prvenstveno nije to, srednji sami po sebi dolaze do izražaja uglavnom vode glavnu reč.
- Recimo probaj ovako:
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Ili ovde DjOLE smanji GASSSSSS (gde je strelica)
- Ili ako hoćeš više kao ja da slusaš jači BAS:..........bez dobrih zvučnika NIŠTA nećeš da čuješ
LEPO
- Ovako recimo preslušavam SVE SNIMKE do kojih dođem.
- I u odnosu na ovu BOJU TONA ocenjujem kvalitet:
- BASS, po meni glavi instrument, bez njega ništa "šuplje" pozadinska podloga, a
udara ravno u srce i glavu, naravno sa činelama.
- A Pravilo kod mene da bitnije je kako zvuče instrumenti svako zaseban i da posle u toj silnoj gužvi tj.(orkestru) imaju koliko toliko istu i svoju jačinu.
- Ono najbolje je kad bi izbacio svaki instrumenat posebno, pa ih posle spojiš,(možda zvuče bezveze zasebno ali kad ih posle spojiš, doteraš jačinu, da vidiš kakav kvalitet dobiješ kao da je snimak sa nekog CD-a probaj-čućeš) nego vreme samo, a tek da vidiš i koliko ima posla.
- Nego ja neću da postavljam svašta, što se tiče kvaliteta, koliko mogu, izvlačim zaviso od snimka sa trake, a može uvek bolje od boljeg i tu onda nema kraja, a moraš da znaš kad da staviš i tačku. Za KVALITET ZVUKA tu nema, hehe, da kažem "luđeg" od mene sigurno, veruj mi, naravno koliko sam u mogućosti sa mojom amaterskom tehnikom i prvenstveno znanjem.
- Kako čovek prirodno stari, gubi sa svojom starošću gornju granicu čujnosti, pa zato treba te tonove pojačavati da ih ima u dovoljnoj meri (visoke tonove). Tako, oko toga može da se priča i priča i priča.
A BOBANE prijatelju, nemoj INDIJANAC da te skalpira, hehe, .............................................šalim se
Ne vidi se INDIJANKA možda hoćeš ona da te skalpira, ej a tek što peva razbija
Budite mi pozdravljeni SVI, HVALA
koji ste se javili i niste, a biće još mogo dobre kvalitetne muzike tu vremenom........caossssssss
DJOLE (Malkice na B03, B04 kao krckanje ali na momente, dobro primetno ako si na to mislio. Odužilo se, da mi ne čekate više, dovoljno je i ovako). Malkice i sto se tice basa, pa mora da ima punocu snimak. Bez BAS-a ništa, veruj mi, a sem toga imaš tamo EQUALIZER na bilo kojem Playeru - pa stavi po želji. Ja obožavam da sa BASS-om, gde nema bas i visoki prvenstveno nije to, srednji sami po sebi dolaze do izražaja uglavnom vode glavnu reč.
- Recimo probaj ovako:
- Ili ovde DjOLE smanji GASSSSSS (gde je strelica)
- Ili ako hoćeš više kao ja da slusaš jači BAS:..........bez dobrih zvučnika NIŠTA nećeš da čuješ
LEPO
- Ovako recimo preslušavam SVE SNIMKE do kojih dođem.
- I u odnosu na ovu BOJU TONA ocenjujem kvalitet:
- BASS, po meni glavi instrument, bez njega ništa "šuplje" pozadinska podloga, a
udara ravno u srce i glavu, naravno sa činelama.
- A Pravilo kod mene da bitnije je kako zvuče instrumenti svako zaseban i da posle u toj silnoj gužvi tj.(orkestru) imaju koliko toliko istu i svoju jačinu.
- Ono najbolje je kad bi izbacio svaki instrumenat posebno, pa ih posle spojiš,(možda zvuče bezveze zasebno ali kad ih posle spojiš, doteraš jačinu, da vidiš kakav kvalitet dobiješ kao da je snimak sa nekog CD-a probaj-čućeš) nego vreme samo, a tek da vidiš i koliko ima posla.
- Nego ja neću da postavljam svašta, što se tiče kvaliteta, koliko mogu, izvlačim zaviso od snimka sa trake, a može uvek bolje od boljeg i tu onda nema kraja, a moraš da znaš kad da staviš i tačku. Za KVALITET ZVUKA tu nema, hehe, da kažem "luđeg" od mene sigurno, veruj mi, naravno koliko sam u mogućosti sa mojom amaterskom tehnikom i prvenstveno znanjem.
- Kako čovek prirodno stari, gubi sa svojom starošću gornju granicu čujnosti, pa zato treba te tonove pojačavati da ih ima u dovoljnoj meri (visoke tonove). Tako, oko toga može da se priča i priča i priča.
A BOBANE prijatelju, nemoj INDIJANAC da te skalpira, hehe, .............................................šalim se
Ne vidi se INDIJANKA možda hoćeš ona da te skalpira, ej a tek što peva razbija
Budite mi pozdravljeni SVI, HVALA
koji ste se javili i niste, a biće još mogo dobre kvalitetne muzike tu vremenom........caossssssss
Budite u blizini
Poslednji izmenio SokoL dana Pon Jun 29 2009, 07:47, izmenjeno ukupno 1 puta
SokoL- ZLATAN CLAN
Ma jasno mi je šta je pesnik teo da kaže ja ti rečem šta misim a ti kako oš.Nego ovo sa presnimavanje sa traka to sam radio dok sam bio mlađi i lud.Dali mi veruješ da nemogu da otvorim sanduče sas kasetle pri samoj pomisli koliko posla ima dok premotaš pa stop pa plej pa jaojjjjjjjj.Kasetofon sam dok sam bio preko bare koristio Sonijev profi iz diskoteke od gazde gde sam stanovao al kad sam se vratio ostao je tamo.Ono je bila stvar.Presnimavanje sa voljom.Automatski premotava počinje gde ga programiraš.Pista broj 5 automatski mota stopira svira.Ono je alatka.A ovo što imam ovde sad je onaj portabl za decu.hahaha.Za mene je najbolje kako je na orginalu pa posle svako neka boji za sebe sas bas il bez....Drugarski poz od Đola
Djole- ZLATAN CLAN
- DA, pa nema tu nikakve nesuglasice slazem se sa tobom puniji je snimak, znam, da sam stavio slabije karakteristiku EQ u decibelima kako jeste, ne bi se culi neki tonovi. Sto se tice Kaset deka koristim marke DENON, ima sve to sto kazes pustis i ne mislis ni za A i B stranu. E posle u celini obradim SVE ODJEDNOM. Ali pre toga izvrsim probu na jednu kako zvuci, pa tek onda pustim sve u jednoj karakteristici. Dobro lako posle iseces zasebno svaku uradis FADE IN i FADE OUT. E sad nisu sve pesme, kola iste na kaseti, a ni obradjeno isto, mislim na studio gde je snimano, a ne moze nikad ni da bude. Pa zato na slabijim se cuje OK, a na onim malo jacim, ostrijim se cuje malo i prejako. Pozdrav DJOLE,bice bolje....... idemo dalje.
SokoL- ZLATAN CLAN
Prijatelju evo jedna slicica a plocu cu valjda isto dobiti od njega hehe
Ciga- ADMINISTRATOR
- Datum upisa : 22.04.2008
Hvala, Hvala PRIJATELJU ovo je ploca sigurno, a postavljao sam istu kasetu samo sto nam FALE kola su mi izbrisana prva 2 sa "B STRANE" i to:
Rade Jankovic RESAVAC - B1 - Bon Ton kolo
Rade Jankovic RESAVAC - B2 - Vlaska igra
-- Ako dobijes kompletno sve, kao sto kazes, postavis u isti kvalitet najbolje bi bilo sve, nego samo ta 2 sto mi fale(moguce onda da mi tako odvojeno ne bude sve u isti kvalitet) ----- POZDRAV VELIKI ------
Rade Jankovic RESAVAC - B1 - Bon Ton kolo
Rade Jankovic RESAVAC - B2 - Vlaska igra
-- Ako dobijes kompletno sve, kao sto kazes, postavis u isti kvalitet najbolje bi bilo sve, nego samo ta 2 sto mi fale(moguce onda da mi tako odvojeno ne bude sve u isti kvalitet) ----- POZDRAV VELIKI ------
SokoL- ZLATAN CLAN
Marian si Petrica Milos - Madjarac 2 - joc traditional sarbesc
SokoL- ZLATAN CLAN
Nije za bacanje.Lepo kolce fala Sokole.Poz od Đola
Djole- ZLATAN CLAN
Sokole
Preleteh i preko tvoga dela i pokupih ovu muziku!
Malo sam opet citala o tvojim instrukcijama o zvuku ( joj nikad ja to necu nauciti treba ovo leto da probam nekako da snimim nesto i ja od ove moje bedne kolekcije )
Pozdrav
Preleteh i preko tvoga dela i pokupih ovu muziku!
Malo sam opet citala o tvojim instrukcijama o zvuku ( joj nikad ja to necu nauciti treba ovo leto da probam nekako da snimim nesto i ja od ove moje bedne kolekcije )
Pozdrav
Nikki- ZLATAN CLAN
- Godina : 104
Drzava/Grad : USA
Datum upisa : 15.12.2008
Pa dobro, tu smo pa sta treba da se pomogne Mayo. Nije tesko nista, samo treba malo vremena i volje.
- Pa dobro Djole, hehe, kako ti kazes, pa naravno da je dobro, a ima naravno i bolja, a ima i gora.
Pozdrav za sve Vas.
- Pa dobro Djole, hehe, kako ti kazes, pa naravno da je dobro, a ima naravno i bolja, a ima i gora.
Pozdrav za sve Vas.
SokoL- ZLATAN CLAN
odlicno to ovo
bravo majstore
bravo majstore
boban1969- Super Clan
- Godina : 55
Drzava/Grad : austria/n.beograd