Mica Stojanovic
+4
ZEKI KEKI
vir2all
pesmica
moske
8 posters
Strana 1 od 1
Mica Stojanovic
Poslusajte sta prica Mica Stojanovic o prvoj ploci Lepe Lukic, Biserka Misic...
[You must be registered and logged in to see this link.]
moske- ZLATAN CLAN
- Datum upisa : 11.05.2008
Re: Mica Stojanovic
Superiska Momo
poz
poz
ZEKI KEKI- ZLATAN CLAN
- Godina : 49
Drzava/Grad : ROTTERDAM/LAJKOVAC-PEPELJEVAC
Datum upisa : 09.05.2008
Postovani Moske,
Molim Vas da obnovite link za temu sta kaze Mica Stojanovic o prvoj ploci Lepe Lukic ... kao i link za onu retku pesmu, jer me te stvari mnogo interesuju
Unapred zahvalan, mirnikolic
Molim Vas da obnovite link za temu sta kaze Mica Stojanovic o prvoj ploci Lepe Lukic ... kao i link za onu retku pesmu, jer me te stvari mnogo interesuju
Unapred zahvalan, mirnikolic
mirnikolic- Stalni Clan
- Godina : 65
Drzava/Grad : Srbija, Beograd
Datum upisa : 24.03.2009
Pošto sam pazarila kod mošketa, evo obnove
pesmica- ZLATAN CLAN
- Datum upisa : 09.05.2008
Hvala za obnovu linkova,Pesmice.
Pozdrav.
Pozdrav.
Reba09- Veran Clan
- Godina : 51
Drzava/Grad : Srbija Uzice
Datum upisa : 26.03.2010
Pesmice,
Nije bas da nisam nista pogledao od trazenog od Mice Stojanovica. Stvar je u tome da sam iskoristio samo pesmu od Melihe Osmanlic, a sta prica Mica Stojanovic o prvoj ploci Lepe Lukic, Biserka Misic, zatim jedna dosta retka pesma, i Mica Stanojevic o saradnji sa Lepom Lukic, ako to nije ponovak onog prethodnog, istina je da sam pogledao, skinuo, ali je snimak ubitacno los, tako da sam ga morao izbrisati, jer se nista ne razume sta ko govori. Zato Vas molim, ako imate volju da ove stvari, koje sam pomenuo postavite ponovo samo ukoliko imate kvalitetan snimak. Pa slusam ja uredno muzicku apoteku kod Gorana Milosevica, zapisujem pesme i pevace, posebno one najstarije, pa ih onda trazim i vidim da vam je govor Mice Stojanovica i pesma Melihe Osmanlic upravo iz te muzicke emisije. Zasto da ne, snimak je dobar i isti sam iskoristio. Nemojte mi zameriti, unapred hvala.
Nije bas da nisam nista pogledao od trazenog od Mice Stojanovica. Stvar je u tome da sam iskoristio samo pesmu od Melihe Osmanlic, a sta prica Mica Stojanovic o prvoj ploci Lepe Lukic, Biserka Misic, zatim jedna dosta retka pesma, i Mica Stanojevic o saradnji sa Lepom Lukic, ako to nije ponovak onog prethodnog, istina je da sam pogledao, skinuo, ali je snimak ubitacno los, tako da sam ga morao izbrisati, jer se nista ne razume sta ko govori. Zato Vas molim, ako imate volju da ove stvari, koje sam pomenuo postavite ponovo samo ukoliko imate kvalitetan snimak. Pa slusam ja uredno muzicku apoteku kod Gorana Milosevica, zapisujem pesme i pevace, posebno one najstarije, pa ih onda trazim i vidim da vam je govor Mice Stojanovica i pesma Melihe Osmanlic upravo iz te muzicke emisije. Zasto da ne, snimak je dobar i isti sam iskoristio. Nemojte mi zameriti, unapred hvala.
mirnikolic- Stalni Clan
- Godina : 65
Drzava/Grad : Srbija, Beograd
Datum upisa : 24.03.2009
linkovi su mrtvi
djordjem52- Registrovan Clan
- Godina : 72
Drzava/Grad : Ljubljana, Slovenija
Datum upisa : 08.04.2011
Kao dosta njih, umiru stalno ne mozemo im pomoci ni sa dobrovoljnim prilogom.
Pozdrav i od mene!
Pozdrav i od mene!
mischa54- Veran Clan
- Godina : 74
Drzava/Grad : Nemacka - Bremen
Datum upisa : 31.05.2008
Similar topics
» MICA STOJANOVIC
» Duet Ljubica Kostic i Mica Stojanovic - Singl - 10.04.1968
» Miroslav Mica Djukic 1969 - Cica Mica
» Vuk Stojanovic 2016 - Vuk Stojanovic
» Da li neko ima sledece albume, singlice i pesme?
» Duet Ljubica Kostic i Mica Stojanovic - Singl - 10.04.1968
» Miroslav Mica Djukic 1969 - Cica Mica
» Vuk Stojanovic 2016 - Vuk Stojanovic
» Da li neko ima sledece albume, singlice i pesme?
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu