Mikina radionica
+3
Smoki-yu
pesmica
mika
7 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Mikina radionica
Opet mi je ''pukao'' hard disk sa muzikom (bolje reći ceo laptop) pa evo već nedelju dana muku mučim da ''obradim'' tj. ripujem malo muzike za poklon pesme. Nadam se da me urednici foruma neće zbog ''više sile'' ''skinuti'' sa liste aktivnih članova?!
Pozdrav svima na forumu, Mika [You must be registered and logged in to see this image.]
Pozdrav svima na forumu, Mika [You must be registered and logged in to see this image.]
mika- Stalni Clan
- Godina : 57
Drzava/Grad : Beograd
Datum upisa : 09.05.2009
Žao mi je što me nije bilo na forumu u poslednje vreme (objektivni razlozi - puko kompjuter po ko zna koji put) ali se nadam da će sad da radi barem jedno vreme, kako bih mogao da postavim malo pesama.
Pozdrav svim forumašima !
Mika [You must be registered and logged in to see this image.]
Pozdrav svim forumašima !
Mika [You must be registered and logged in to see this image.]
mika- Stalni Clan
- Godina : 57
Drzava/Grad : Beograd
Datum upisa : 09.05.2009
Мико, не спадам у рачунарске зналце у делу системи, ооравак, поравка итд, али знам да све вредно треба чувати на Д диску а не Ц, јер се обично фрагментације раде тако да су на једној "партицији" Виндоус и пратећи инструменти а на другом твоји фајлови.
И мени је скоро крахираоп лаптоп, Виндоус отишао у пропаст од вируса, па ми га човек оспоосбио у ДОС моду, тек толико да све пребаци на диск Д, па сам све реиснталирао наново, али је сотало сачувано све што је на Д диску.
И сви кажу да је боље радити у Линуксу, јер њега вируси не нападају..
О овоме сигурно зна неко много више...
И мени је скоро крахираоп лаптоп, Виндоус отишао у пропаст од вируса, па ми га човек оспоосбио у ДОС моду, тек толико да све пребаци на диск Д, па сам све реиснталирао наново, али је сотало сачувано све што је на Д диску.
О овоме сигурно зна неко много више...
Trandafilko- Veran Clan
- Godina : 67
Drzava/Grad : UK-London, Srbija-Beograd
Datum upisa : 10.06.2008
U pravu si Trandafilko mada je najsigurnija opcija:Trandafilko ::
NE KLIKĆI NA EXE fajl DOK NISI 100% SIGURAN O ČEMU SE RADI
Pozdrav
ljupcebgd- Veran Clan
- Godina : 67
Drzava/Grad : Srbija/Beograd
Datum upisa : 24.07.2008
Strana 2 od 2 • 1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu