Trazim pesmu
+35
Nesa kg
mimi.va
crniduja
Goran J
Stole08
siga
nakroman
hadjija
stapar
SuDbbInnAaa
panchev
jovica
troponjac
Zoki123
maki007
Zeps
MarkoGM
Reba09
moske
simasremac
Rade_1
novicap
mirnikolic
kalauz
nikolija
Andjeo
Trandafilko
ZEKI KEKI
samodreza
Mihajlo
golmandzija
Kanarinac
pesmica
Boki
goga_ch
39 posters
Strana 1 od 13
Strana 1 od 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Trazim pesmu
Imali ko pesmu od Zorica Brunclik - Bosioce moj zeleni i Ajde Jano kolo da igramo
Gost- Gost
Re: Trazim pesmu
Evo ima zoxx, pozdrav
- Kod:
http://www.speedyshare.com/855129202.html
goga_ch- MODERATOR
- Datum upisa : 08.05.2008
Izvoli Zoki Cigin rip. Pretece me Goga al ne mari. Pozdrav.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Boki- MODERATOR
- Drzava/Grad : Srbija
Datum upisa : 14.05.2008
puno vam hvala moi drugari i pesmici hvala za - Ti ne tuguj devojcice
i moram po kozna koi put da kazem da mi je drago da sam clan ovog divnog foruma i da vas sve poznajem pa makar bilo ovako forumski
i moram po kozna koi put da kazem da mi je drago da sam clan ovog divnog foruma i da vas sve poznajem pa makar bilo ovako forumski
Gost- Gost
Cvrc milojko.. ode ona naša lepa istorija o lepljenju linka, a šta si sve tražio ko će to popamtiti, a bilo je za roman... Nego nemoj tu neke hvalospeve, to se oseti, a ne kazuje, i ostani kritičan jer ovaj sajt sami osmišljavamo. A kad smo već kod iskrenosti, eto meni se nije dopao onaj tvoj poziv na aktivnost postavljenjem nečega sa drugih sajtova, meni su bolji provereni snimci članova ovde, a ne tamo neki sumnjivog kvaliteta, poZdrav
pesmica- ZLATAN CLAN
- Datum upisa : 09.05.2008
to se kaze ; prc Milojka
snago ti napisa u onom tvom prvom komentaru posle onog mog kriticnog da kad nas covek pusti u kucu trba da se ponasamo onako kako on kaze a prva si bila za sundovsku slobodu posle onog kad mi je dezurni postavio pravila ponasanja i na kraju si rakla da jednim od 40+ netreba pretiti kao malom detetu , tako da vise neznam na cijoj si strani
sto se tice postavljanja necega sa drugih sajtova ni tu nisi u pravu , jer ako se ne varam ti si se meni par puta zahvalila za nesto sto sam potavljo a ti znas da ja ne ripujem i da sam to poskidao ovde i onde ili dobio na DVD
sem toga , sta cemo za tvog sticenika za koim ronis krokodilske suze , hoces da mi kazes da je sve sto je postavio on sam ripovo!!!!!!!
snago ti napisa u onom tvom prvom komentaru posle onog mog kriticnog da kad nas covek pusti u kucu trba da se ponasamo onako kako on kaze a prva si bila za sundovsku slobodu posle onog kad mi je dezurni postavio pravila ponasanja i na kraju si rakla da jednim od 40+ netreba pretiti kao malom detetu , tako da vise neznam na cijoj si strani
sto se tice postavljanja necega sa drugih sajtova ni tu nisi u pravu , jer ako se ne varam ti si se meni par puta zahvalila za nesto sto sam potavljo a ti znas da ja ne ripujem i da sam to poskidao ovde i onde ili dobio na DVD
sem toga , sta cemo za tvog sticenika za koim ronis krokodilske suze , hoces da mi kazes da je sve sto je postavio on sam ripovo!!!!!!!
Gost- Gost
Svako neka da radi kako mu odgovara, al to nam ne treba biti cilj, sakupljati drugde da bi se postavljalo ovde, to sam mislila. Za ono domaćinovo i dalje mislim da to trebamo poštovati, ali ne treba biti zabranjeno reći ono što nam se učini da može drugačije i bolje. Dogovor forum gradi, poZdrav
pesmica- ZLATAN CLAN
pesmica ::Cvrc milojko.. ode ona naša lepa istorija o lepljenju linka, a šta si sve tražio ko će to popamtiti, a bilo je za roman... Nego nemoj tu neke hvalospeve, to se oseti, a ne kazuje, i ostani kritičan jer ovaj sajt sami osmišljavamo. A kad smo već kod iskrenosti, eto meni se nije dopao onaj tvoj poziv na aktivnost postavljenjem nečega sa drugih sajtova, meni su bolji provereni snimci članova ovde, a ne tamo neki sumnjivog kvaliteta, poZdrav
sumnjivog kvaliteta???hoces da mi kazes daje ono sto sam juce postavio sumnjivog kvaliteta????a sta je sa sumnjivim moralom , sta ce mo sa onima koi ovde na forumu sire glasine da su riperi a u stvari neznaju da stave plocu na gramofon , ja sam bar iskren i priznajem da ne ripujem
u ostalom ja samo vracam ono sto je pokradjeno sa ovog lepog foruma sto sam pronaso po drzavama istocnog balkana
nego ajd vidi jel imas ovu pesmu
Mozda neko drugi sada
ljubi tvoje lice milo
al mu nedaj da izbrise
ono sto je nekad bilo
Gost- Gost
Izgleda da nemam, a sve mi se čini da je prvi put i čujem.. Teško, ovo će morati moske da rešava.... A znači ti to u međudržavnom prometu, jes to i radio promenio? PoZdrav odavde
pesmica- ZLATAN CLAN
da , promeno radio i mogu ti reci da je mnogo boli od esingera stavio bih ga u potpis ali nesmem , ima svako raznih dzidza midza i frcokli kod njih na radiju
pozdrav snago
MOSKE POMAGAJ trazi se ova pesma
Mozda neko drugi sada
ljubi tvoje lice milo
al mu nedaj da izbrise
ono sto je nekad bilo
pozdrav snago
MOSKE POMAGAJ trazi se ova pesma
Mozda neko drugi sada
ljubi tvoje lice milo
al mu nedaj da izbrise
ono sto je nekad bilo
Gost- Gost
Našššla!
pesmica- ZLATAN CLAN
kako se onono kaze ??????????????? treba mi hitno pesma prva strofa i reflen idu ovako;
VRAGOLASTA DEVOJCICE OD16 LETA
RAZLIKA JE MEDJU NAMA ZAR TI TO NE SMETA
Ref;
BIO SAM MOMAK KAD SI TI RODJENA
LJUBAVNI ME VALI PO SVETU NOSISE
STA SI TAKO VIDELA U MENI
PA ME VOLIS OD SVEGA NAJ VISE
AJMO MOSKE I PESMICE
VRAGOLASTA DEVOJCICE OD16 LETA
RAZLIKA JE MEDJU NAMA ZAR TI TO NE SMETA
Ref;
BIO SAM MOMAK KAD SI TI RODJENA
LJUBAVNI ME VALI PO SVETU NOSISE
STA SI TAKO VIDELA U MENI
PA ME VOLIS OD SVEGA NAJ VISE
AJMO MOSKE I PESMICE
Gost- Gost
Mirko Kalušević Vragolasta devojčice
(a sad ne znam koja beše prethodna, ono gore, uvek valja pripisati kad već ne pamtimo)
Jesi li glaso za Milana, kod mene stalno zauzeće.... E teleta, treba odmah i ono 08, glasala!
(a sad ne znam koja beše prethodna, ono gore, uvek valja pripisati kad već ne pamtimo)
Jesi li glaso za Milana, kod mene stalno zauzeće.... E teleta, treba odmah i ono 08, glasala!
pesmica- ZLATAN CLAN
Cuo sta pesmica postavila pacuj i ovu verziju
Kanarinac- MODERATOR
- Godina : 104
Drzava/Grad : Bern CH
Datum upisa : 14.04.2009
snago puno hvala za Mirka , za Milana ne mogu da glasam odavde gde se u momentu nalazim a i da sam mogo glasati glasao bih samo zato sto sam veliki srpsi patriota a ne zbog Milana
pozdrav jupyyyyyyyyyyyyy i hvala
pozdrav jupyyyyyyyyyyyyy i hvala
Gost- Gost
Aj da ne otvaram novu temu zbog 1 pesme..Ovako ide:
Mladoženja kolo vodi blago majci što ga rodi mladoženjo diko naša na zdravlje ti ova snaša...Hvala unazad i pozdrav...
Mladoženja kolo vodi blago majci što ga rodi mladoženjo diko naša na zdravlje ti ova snaša...Hvala unazad i pozdrav...
golmandzija- Veran Clan
- Godina : 33
Drzava/Grad : Srbija/Feketic
Datum upisa : 24.05.2010
Zlatko Nesic - 03 - Mladozenja kolo vodi
Mihajlo- Veran Clan
- Datum upisa : 11.05.2008
Hvala kolega... živ bio
golmandzija- Veran Clan
Pozdrav svima...Ako može još ova pesma...Refren ide ovako:
Sada kada imam sve nisam duše proklete ne stidim se što sam bio sirotinjsko dete....
Hvala unapred i pozdrav...
Sada kada imam sve nisam duše proklete ne stidim se što sam bio sirotinjsko dete....
Hvala unapred i pozdrav...
golmandzija- Veran Clan
Joj golmandžijo, pa ima te u sto tema, kako ćeš znati gde si šta tražio? To se radi ovako, otvori se JEDNA tema za traženje (odaberi neku od onih koje si već izotvarao, valjda će ih moderator spojiti u jednu) i tu lepo traži do mile volje... Ljuba Aličić, Sirotinjsko dete
pesmica- ZLATAN CLAN
Poslisaj ovu da li je taj tekst
Kanarinac- MODERATOR
Izgleda da u istoj sekundi reagovali izvini pesmice
Kanarinac- MODERATOR
He, he, ma šta se izvinjavaš, bolje uduplo no nikako... A jes vido, opet u istoj sekundi, vala nas oće u zadnje vreme..
pesmica- ZLATAN CLAN
Strana 1 od 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Strana 1 od 13
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu