Sta uradi brzi gonzales
3 posters
Strana 1 od 1
Sta uradi brzi gonzales
[You must be registered and logged in to see this image.]---Ovako izglada kad se sredi
Ovo je samo jedan od mnostvo primeraka od mojih ploca a to iz razloga sto se nisu nasle na svom mestu Zato dodje brzi gonales odradi svoj posao a plastiku ostavi ki novu Sad mora dase zakrpi omot Probacemo preko skenera veceras da osvezimo omot posto mu plastika nije prijala Videcemo rezultat uskoro
Pozdrav od Kanarinca CH
Ovo je samo jedan od mnostvo primeraka od mojih ploca a to iz razloga sto se nisu nasle na svom mestu Zato dodje brzi gonales odradi svoj posao a plastiku ostavi ki novu Sad mora dase zakrpi omot Probacemo preko skenera veceras da osvezimo omot posto mu plastika nije prijala Videcemo rezultat uskoro
Pozdrav od Kanarinca CH
Poslednji izmenio Kanarinac dana Uto Avg 24 2010, 22:28, izmenjeno ukupno 1 puta
Kanarinac- MODERATOR
- Godina : 104
Drzava/Grad : Bern CH
Datum upisa : 14.04.2009
Re: Sta uradi brzi gonzales
[You must be registered and logged in to see this image.]
I jos jedan primer kad se bace u bastu pokisne i uhvati ih budj i drugi primer kad od stare uradis sa skenerom novi omot
I jos jedan primer kad se bace u bastu pokisne i uhvati ih budj i drugi primer kad od stare uradis sa skenerom novi omot
Kanarinac- MODERATOR
A ovi kolo vodili...
gde ti pobegla ona???
gde ti pobegla ona???
goga_ch- MODERATOR
- Datum upisa : 08.05.2008
A ovo si mi smisljala celu noc ali sad si me strasno nasmejala tebe nije zao za moju plastiku vec mu poturas i gozalese Ma nema vise mace i ona sa njima spava sad stigla demokratija Ma ce zakrpimo omot ce bide ki nov videce gonzalesi da mi ne mogu nista Pozdrav iz Berna
Evo zakrpimo trenutno zadnju stranu omota koju gonalasi izgrickali Sta ti tehnika danas moze se kad se ima
Evo zakrpimo trenutno zadnju stranu omota koju gonalasi izgrickali Sta ti tehnika danas moze se kad se ima
Kanarinac- MODERATOR
I ovde izgleda brzi gonzalesi umesali prste izmenise ime pa verovatno i prezime koje li je mu je pravo ime i prezime
Poslednji izmenio Kanarinac dana Sub Avg 28 2010, 07:38, izmenjeno ukupno 1 puta
Kanarinac- MODERATOR
Kanarinac, druze, imas li i zadnju stranu ove ploce Tomice Miljica? Da vidimo o kojim se kolima radi.. Pa cemo posle u zavisnosti od toga da Te priupitamo i za plastiku
Hvala.
Pozdrav
P.S. Ma verovatno mu je pravo puno ime Tomislav, a pacove si prethodno bio nahranio pa nisu bili gladni i tako "pojeli" samo slovo "J" iz prezimena
Hvala.
Pozdrav
P.S. Ma verovatno mu je pravo puno ime Tomislav, a pacove si prethodno bio nahranio pa nisu bili gladni i tako "pojeli" samo slovo "J" iz prezimena
amater- Veran Clan
- Godina : 61
Drzava/Grad : Srbija/Jagodina Canada/Victoria
Datum upisa : 14.12.2009
Similar topics
» Lepa Brena 2011 - Uradi to (Official video)
» Goran Tasic - Brzi As
» Galerija omota
» Miroljub Brzakovic Brzi - 1993 - (ZAM CD 009)
» Miroljub Brzakovic Brzi - 1995 - (ZAM CD 055)...FLAC
» Goran Tasic - Brzi As
» Galerija omota
» Miroljub Brzakovic Brzi - 1993 - (ZAM CD 009)
» Miroljub Brzakovic Brzi - 1995 - (ZAM CD 055)...FLAC
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu