micha56 trazi
+29
zabaajkula
novicap
draganmikovic
Mali Zicboy
Daniel93100
joki
SuDbbInnAaa
midhat58
Goran J
crniduja
gaga
milena
Zeps
pancevac
goga_ch
hadjija
samodreza
Reba09
dragan koja
siga
amater
golmandzija
jovica
Stole08
Ciga
Kanarinac
pesmica
Boki
micha56
33 posters
Strana 10 od 23
Strana 10 od 23 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23
Re: micha56 trazi
crniduja ::Jedino ako neko od forumasa ima.Na netu mrka kapa.
Ajde dok to sacekamo ...
U istom fazonu smo (isti Valjevcev orkestar):
1976 Ljupko Tomic (Diskos NDK4505) Zarko Pavlovic Valjevac
A Ljupko Tomic & Milan - Ljupkovo kolo
B Ljupko Tomic & Milan - Milanovo kolo
Unapred zahvalan.
micha56- Veran Clan
- Godina : 68
Drzava/Grad : Srbija/Cuprija
Datum upisa : 10.01.2011
Nama da nema ako ima;
Ljupce Tonic i Milan Davidovic - [You must be registered and logged in to see this link.]
Ljupce Tonic i Milan Davidovic - [You must be registered and logged in to see this link.]
crniduja- Veran Clan
- Godina : 67
Drzava/Grad : Sr.Mitrovica
Datum upisa : 20.12.2008
Ma uopste nisam ni sumnjao u tebe druze.
Veliko hvala i pozdrav.
Veliko hvala i pozdrav.
micha56- Veran Clan
I dalje smo u istom fazonu totalno. Isto singlica, isti izvodjaci, isti orkestar - samo druga godina, produkcija i naravno kola:
Ljupko Tomic 1977 (Diskos NDK4692) Zarko Pavlovic Valjevac
A Zarkovo kolo
B Radjevka kolo
I dalje veliko hvala unapred.
Ljupko Tomic 1977 (Diskos NDK4692) Zarko Pavlovic Valjevac
A Zarkovo kolo
B Radjevka kolo
I dalje veliko hvala unapred.
micha56- Veran Clan
[You must be registered and logged in to see this link.]
Sa zakasnjenjem evo i ova dva kola ako nisi nasao..
Pozdrav
Sa zakasnjenjem evo i ova dva kola ako nisi nasao..
Pozdrav
milena- Stalni Clan
- Godina : 50
Drzava/Grad : arandjelovac
Datum upisa : 29.03.2011
Hvala Milena sto postavila kola od Valjevca al nije primereno sto si obrisala tagove ali ne i u potpunosti ostala ti jedna sitnica a zna se ko je kola snimio i ko postavio
Kanarinac- MODERATOR
- Godina : 104
Drzava/Grad : Bern CH
Datum upisa : 14.04.2009
Hvala milena i duja.
Veliko hvala i veliki pozdrav!
Veliko hvala i veliki pozdrav!
micha56- Veran Clan
Pozdrav Kanarinac.
Neznam ko je postavio i ko snimio kola.Ovo je forum uzajamnog pomaganja oko nalazenja muzike jer ja to gledam tako. Ja sam samo zelela da pomognem. ako se zna ko je to ripovao zasto on nije pomogao coveku.
Neznam ko je postavio i ko snimio kola.Ovo je forum uzajamnog pomaganja oko nalazenja muzike jer ja to gledam tako. Ja sam samo zelela da pomognem. ako se zna ko je to ripovao zasto on nije pomogao coveku.
milena- Stalni Clan
Hvala Mileni i od mene.Sto se tice TAG-ova neka pazi skoro sam bio na odsluzenju kazne.Ako je postavka sa foruma po meni nebi trebalo da je problem ostavi kako jeste,ali ako je sa drugog sajta brisi sve opcije s tim sto cover brises dva puta da bi bio izbrisan.Niko nema sve pa ni forumi vec se snalazimo bilo gde sa neta,ali bitno je naci.pozdrav
crniduja- Veran Clan
Nista ja ne razumem o cemu vi ljudi pricate.
Jel hocete malko blize da mi objasnite o cemu se ovde radi. Kakvi TAG-ovi, zbog cega kazna, ...???
Molim Vas ....
Jel hocete malko blize da mi objasnite o cemu se ovde radi. Kakvi TAG-ovi, zbog cega kazna, ...???
Molim Vas ....
micha56- Veran Clan
Evo ukratko.Zabranjeno je reklamiranje drugih sajtova.Ako skines neke pesme sa nekog sajta ili drugog nekog foruma a u TAG-u to postoji i postavis na nas forum administrator te opomene a drugi put zabrani pristup ovom delu foruma[Poklon aktivnih clanova],onda moras da"odsluzis kaznu" dok ti ne omoguce ponovni pristup.Takva su pravila uglavnom na svim forumimaZato se mora paziti da u naslovu pesme nema adrese drugog sajta ili slicnih podataka u TAG-u.TAG je informativni deo o pesmi izvodjacu godini izdanja itd.Kad ubacis pesmu u winamp kliknes desnim tasterom misa na plejlistu.Otvori ti se novi prozor ides na "view file info" i u novoj kartici imas sve te podatke o kojima sam pisao.Ako te bude jos detaljnije interesovalo pitaj.Predpostavljam da je Milena pobrisala podatke ali joj je ostala slika omota o cemu pise - kanarinac -Stvar je u tome sto moras dva puta da obrises Cover[sliku]da bi ona bila izbrisana.Mozda Milena to nije znala ili je smatrala posto nema reklama drugih sajtova da netreba to da brise,ali usledio je komentar pa je o tome rec.Kola koja sam postavio na tvoju traznju nisam imao vec sam skinuo ali bitno je da sam ti pomogao i da si dosao do onog sto ti treba.Tako rade i drugi ali o tome ne govore.Ne verujem da neko ima 1.000.000 pesama u svom compu i samo ceka da neko zatrazi i "evo izvolite".Pozdrav
crniduja- Veran Clan
Dujo evo i primera samo jednog od postavljenih kola i uporedite tag
Kanarinac- MODERATOR
Razumeo sam ja tebe i prvi put zato sam i naveo ako je sa naseg foruma ne dirati ,ali je lepo navesti na primer u ovom slucaju rip od kanarinca i goge.Mislim da se nebi ljutili ko postavlja ali bar da navede cije je rip.Moj komentar je vise namenjen postavljanju pesama drugih sajtova i foruma i da se nebi vrsila reklama na koji nacin obrisati podatke.Ja sam neki materijal nasao na drugim stranicama pa zasto ga nebi podelio sa svima.Moj problem je bio sto sam isti materijal cistio i tako mi se potkrala greska[prevideo sam]neke podatke i bio "kaznjen"Nisam ni prvi ni poslednji.Ne treba puno zameriti ni Mileni jer nije stavljala svoje ime na vas rip zato ponavljam i treci put ako je sa naseg foruma netreba nistadirati vec samo navesti ciji je rip.Milim da se slazes samnom.Pozdrav.
crniduja- Veran Clan
Pozdrav dujo i hvala na raz\umevanju. Ja i dalje tvrdim da neznam odakle mi singl od Valjevca jer sam juce ceo net pretrazila i nisam uspela da nadjem.Mozda sam dobila od prijatelja ali ni jedno kolo nije imalo TAG.Nevidim u cemu je problem i zasto se dize tolika prasina.Ja sam htela samo da pomognem.
milena- Stalni Clan
U pravu si Dujo nebi se ljutio. Pozdrav i tebi i Mileni i sad ima podatke kako kontrolisati tagove Ostavimo se diskusije
Kanarinac- MODERATOR
Ma ljudi ja mislim da je najvaznije da neko hoce da pomogne.
E sad, ako je neko uradio RIP neke ploce i to izbacio na net, da mogu svi, koji to zele, urade download - taj RIP jeste njegovo vlasnistvo, ali je istovremeno postao i svacije. Tesko je to kontrolisati - u koje svrhe se dalje koristi taj njegov RIP.
Lepo je napomenuti prilikom postavljanja na net necijeg tudjeg RIP-a - to je od toga i toga i ovom prilikom mu se zahvaljujem. To je lepo i to odobravam u svakom momentu. Na kraju krajeva - to je neciji trud koji treba bar ovako nagraditi.
Ali, ljudi, ja licno nisam imao pojma za ove TAG-ove, da to moze da se vidi, a verujem da ima dosta takvih kao ja.
I sad zamislite situaciju - skinem nesto negde na netu i sad se pojavi potreba da ovde nekome pomognem - taj zatrazi neko kolo ili plocu, koje ja imam. Normalno ponudim to, ali nema sanse da se setim od koga je i ko je uradio RIP (ne mogu da se setim ni gde sam to skinuo, a kamo li od koga je).
Pazite - opet ponavljam, nije mi tesko da se zahvalim i hiljadu puta kad mi neko pomogne, ali NE ZNAM KOME.
Ovo preko "view file info" je dobra stvar i svaki put kad postavljam nesto, negde, svakako cu tu proveriti i SVAKAKO zahvaliti vlasniku RIP-a.
Ne pada mi napamet da brisem podatke sa RIP-a i time ukidam necije pravo na rip. To u mojim snimcima ostaje SVAKAKO.
E sad, ako se kosi sa pravilima foruma i ne sme da se pojavi sa kog je to sajta - mogao bih da obrisem natpis foruma, ali ostalo kod mene MORA da ostane i obavezno cu se zahvaliti takvim pregaocima koji su svoju ljubav prema starim plocama podelili sa svima nama.
Ako se slucajno do sada nisam nekome zahvalio za njegov RIP - oprostite mi, jer nisam znao gde da pogledam i utvrdim ciji je RIP, a nisam mogao da se setim ciji je.
I hvala vam drugari sto ste mi ovo objasnili, jer cu bar u mom slucaju, na dalje da ispravim jednu veliku nepravdu.
E sad, ako je neko uradio RIP neke ploce i to izbacio na net, da mogu svi, koji to zele, urade download - taj RIP jeste njegovo vlasnistvo, ali je istovremeno postao i svacije. Tesko je to kontrolisati - u koje svrhe se dalje koristi taj njegov RIP.
Lepo je napomenuti prilikom postavljanja na net necijeg tudjeg RIP-a - to je od toga i toga i ovom prilikom mu se zahvaljujem. To je lepo i to odobravam u svakom momentu. Na kraju krajeva - to je neciji trud koji treba bar ovako nagraditi.
Ali, ljudi, ja licno nisam imao pojma za ove TAG-ove, da to moze da se vidi, a verujem da ima dosta takvih kao ja.
I sad zamislite situaciju - skinem nesto negde na netu i sad se pojavi potreba da ovde nekome pomognem - taj zatrazi neko kolo ili plocu, koje ja imam. Normalno ponudim to, ali nema sanse da se setim od koga je i ko je uradio RIP (ne mogu da se setim ni gde sam to skinuo, a kamo li od koga je).
Pazite - opet ponavljam, nije mi tesko da se zahvalim i hiljadu puta kad mi neko pomogne, ali NE ZNAM KOME.
Ovo preko "view file info" je dobra stvar i svaki put kad postavljam nesto, negde, svakako cu tu proveriti i SVAKAKO zahvaliti vlasniku RIP-a.
Ne pada mi napamet da brisem podatke sa RIP-a i time ukidam necije pravo na rip. To u mojim snimcima ostaje SVAKAKO.
E sad, ako se kosi sa pravilima foruma i ne sme da se pojavi sa kog je to sajta - mogao bih da obrisem natpis foruma, ali ostalo kod mene MORA da ostane i obavezno cu se zahvaliti takvim pregaocima koji su svoju ljubav prema starim plocama podelili sa svima nama.
Ako se slucajno do sada nisam nekome zahvalio za njegov RIP - oprostite mi, jer nisam znao gde da pogledam i utvrdim ciji je RIP, a nisam mogao da se setim ciji je.
I hvala vam drugari sto ste mi ovo objasnili, jer cu bar u mom slucaju, na dalje da ispravim jednu veliku nepravdu.
Poslednji izmenio micha56 dana Pet Maj 27 2011, 15:58, izmenjeno ukupno 1 puta
micha56- Veran Clan
Miso nije problem ripera vec reklamiranje tudjeg sajta.Znaci sve podatke o pesmi i riperu mozes ostaviti ali brisi nazive sajtova[inter. stranica].Ako ima slika na kojoj je reklama i nju izbrisi,ali pazi u opciji cover ides delete,ok,ugasis karticu pa ponovi isto.Desi se da ne izbrise iz prve.Idemo ponovo na muziku.Pozdrav.
crniduja- Veran Clan
Ma hvala Bogu. Ubuduce samo pamet u glavu i nema nikakvih problema.
Elem: Milorad Milutinovic Bane RTB EP 14309
1-Cicansko kolo
2-Gvozdenovo kolo
3-Miticevo kolo
4-Milenkovo kolo
Hvala unapred.
Elem: Milorad Milutinovic Bane RTB EP 14309
1-Cicansko kolo
2-Gvozdenovo kolo
3-Miticevo kolo
4-Milenkovo kolo
Hvala unapred.
micha56- Veran Clan
Izvoli,
neznam ko je riper
Milorad Milutinovic Bane - Cicansko kolo.mp3
Milorad Milutinovic Bane - Gvozdenovo kolo.mp3
Milorad Milutinovic Bane - Milenkovo kolo.mp3
Milorad Milutinovic Bane - Miticevo kolo.mp3
Pozdrav
neznam ko je riper
Milorad Milutinovic Bane - Cicansko kolo.mp3
Milorad Milutinovic Bane - Gvozdenovo kolo.mp3
Milorad Milutinovic Bane - Milenkovo kolo.mp3
Milorad Milutinovic Bane - Miticevo kolo.mp3
Pozdrav
samodreza- Veran Clan
- Godina : 70
Drzava/Grad : Srbija-beograd
Datum upisa : 17.09.2009
i ja cu se posluziti.hvala samodreza.pozdrav
crniduja- Veran Clan
Veliko hvala samodreza. Nisi imao omote? Da li ima neko drugi?
Ajd' dok to sacekamo:
Milorad Milutinovic Bane RTB EP 14326
1-Bogdanovo kolo
2-Brankicino kolo
3-Zoranovo kolo
4-Nadino kolo
Unapred hvala.
Ajd' dok to sacekamo:
1-Bogdanovo kolo
2-Brankicino kolo
3-Zoranovo kolo
4-Nadino kolo
Unapred hvala.
micha56- Veran Clan
Nazalost nemam omote
Pozdrav
Pozdrav
samodreza- Veran Clan
- Godina : 70
Drzava/Grad : Srbija-beograd
Datum upisa : 17.09.2009
Pa dobro. Ono sto nema - ni car ne vecera.
Idemo dalje od Baneta - veoma plodnog harmonikasa.
Hvala veliko.
Idemo dalje od Baneta - veoma plodnog harmonikasa.
1-Bogdanovo kolo
2-Brankicino kolo
3-Zoranovo kolo
4-Nadino kolo
Hvala veliko.
micha56- Veran Clan
Samo da kazem da ste u ovim diskusijama sve lepo i tacno rekli, znaci bilo koje ime u TAG-u ili informaciji o pesmi, albumu slike pevaca ostavljajte a ako ima pr. [You must be registered and logged in to see this link.] izbrisite
Isto vazi i za omote, ne postavljate omote sa reklamom sajta preko cele slike, niko takav omot ne voli pa ni mi
srdacan pozdrav svima i lepo druzenje
Isto vazi i za omote, ne postavljate omote sa reklamom sajta preko cele slike, niko takav omot ne voli pa ni mi
srdacan pozdrav svima i lepo druzenje
goga_ch- MODERATOR
- Datum upisa : 08.05.2008
Strana 10 od 23 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23
Strana 10 od 23
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu