Razni omoti
+7
joki
MarkoGM
goga_ch
dragan koja
smoki
Kanarinac
Denica
11 posters
Strana 6 od 6
Strana 6 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Razni omoti
Hvala za omote Izvorinke i Srecka Cosica...pozdrav!!
Stole08- ZLATAN CLAN
- Godina : 58
Drzava/Grad : Srbija, Leskovac
Datum upisa : 09.07.2009
Jedna poruka za Dragana Koju :
Nije mi dozvoljeno da šaljem privatne poruke na ovom Forumu, zato ovako odgvaram na tvoju poruku.
Pošalji mi svoju mail adresu, pa ću ti proslediti adresu sajta na kojem možeš naći pesme koje te zanimaju.
Srdačan pozdrav !
Nije mi dozvoljeno da šaljem privatne poruke na ovom Forumu, zato ovako odgvaram na tvoju poruku.
Pošalji mi svoju mail adresu, pa ću ti proslediti adresu sajta na kojem možeš naći pesme koje te zanimaju.
Srdačan pozdrav !
Denica- Stalni Clan
- Godina : 65
Drzava/Grad : Subotica
Datum upisa : 10.05.2011
za denicu.
Gotovo svaki put kad dodjem na ovaj sajt (to bude makar jednom sedmicno) dodjem na vasu stranicu omoti da pogledam sta je novo od omota onih starih mislim.mene posebno zanima ovaj perid 1992-1996 jer je ovdje kod mene bio rat i nisam u prilici bio da nabavim te ploce a dobar dio njih i nisam znao za izdanja njihova u originalu kao su izgledala a i raspored pjesama me zanimao.samo naprijed sa omotima a bice i snimci valjda nekad.pozdrav milan sarajevo
Gotovo svaki put kad dodjem na ovaj sajt (to bude makar jednom sedmicno) dodjem na vasu stranicu omoti da pogledam sta je novo od omota onih starih mislim.mene posebno zanima ovaj perid 1992-1996 jer je ovdje kod mene bio rat i nisam u prilici bio da nabavim te ploce a dobar dio njih i nisam znao za izdanja njihova u originalu kao su izgledala a i raspored pjesama me zanimao.samo naprijed sa omotima a bice i snimci valjda nekad.pozdrav milan sarajevo
krnetic.milan- Stalni Clan
- Godina : 60
Drzava/Grad : bosna i hercegovina/sarajevo
Datum upisa : 15.03.2010
Strana 6 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 6 od 6
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu