Poginuo Luis
+5
Bata Kanda 73
dragan koja
goga_ch
joki
Andjeo
9 posters
Strana 1 od 1
Re: Poginuo Luis
Vecna slava pocivaj u miru
joki- ZLATAN CLAN
- Godina : 68
Drzava/Grad : Paris (Fr )
Datum upisa : 20.08.2008
Bas malocas citala Tanjug, steta, neka pociva u miru, saucesce njegovoj porodici
goga_ch- MODERATOR
- Datum upisa : 08.05.2008
[You must be registered and logged in to see this image.]
Sta reci??? ni sam neznam trebao sam mu poslati ovaj foto na kome smo on i ja sa mojom suprugom kada smo popili kafu sa njim na Bubanj Potoku i eto sta je zivot.Tom prilkom sam malo ostao bez teksta kada mi je rekao da su se njiegovi roditelji zvali Dragan i Milica bas upravo tako kao ja i moja supruga.Neka mu je laka crna i neka mu je vecna slava ZASLUZIO JE TO
Sta reci??? ni sam neznam trebao sam mu poslati ovaj foto na kome smo on i ja sa mojom suprugom kada smo popili kafu sa njim na Bubanj Potoku i eto sta je zivot.Tom prilkom sam malo ostao bez teksta kada mi je rekao da su se njiegovi roditelji zvali Dragan i Milica bas upravo tako kao ja i moja supruga.Neka mu je laka crna i neka mu je vecna slava ZASLUZIO JE TO
dragan koja- ZLATAN CLAN
- Godina : 58
Drzava/Grad : Topolovnik/Srbija/Italia/Trst
Datum upisa : 28.08.2010
Neka mu je vecna slava!! Nije mi jos uvek jasno da ga nema.Bio je (i ostao) veliki muzicar,veliki covek ma veliki u svakom smislu moj zemljak (jednim delom Nislija ko i ja).Jos jednom nek mu je VECNA SLAVA I VELIKO MU HVALA za sve ono sto je ostavio iza sebe a ostavio je PUUNOOO!!!!
Bata Kanda 73- Registrovan Clan
- Godina : 51
Drzava/Grad : Srbija/Nis
Datum upisa : 19.02.2011
Грота, оставио шесторо деце за собом али и неизбрисив траг у нашој музици. Вели ти хвала уметниче и нека ти је вечна слава.
Zeps- Super Clan
- Godina : 36
Drzava/Grad : Srbija/Novi Sad
Datum upisa : 31.03.2009
Bio je veliki covek,umetnik,muzicar.Neka mu je laka crna zemlja Bog da mu dusu prosti!!!!!
mimi.va- Srebreni Clan
- Godina : 45
Drzava/Grad : srbija/valjevo
Datum upisa : 20.01.2009
Nedaleko od mog sela..par kilometara
golmandzija- Veran Clan
- Godina : 33
Drzava/Grad : Srbija/Feketic
Datum upisa : 24.05.2010
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma: