Šeki Turković - Dolaze bolja vremena - 1995. Pelex (Remasterd by Neno)
3 posters
Strana 1 od 1
Šeki Turković - Dolaze bolja vremena - 1995. Pelex (Remasterd by Neno)
Žalosno je kad se moraju "remasterirati" cd-i,ali kod ovog je to bilo neizbježno.Signal je toliko tih da opasno konkurira cd-u "Brothers in arms" Dire Straitsa. (Mislim na prvo izdanje)Radi usporedbe imate "Nije jedina ona" u obe verzije.
ŠEKI TURKOVIĆ-Dolaze bolja vremena 1995. PELEX (Orkestar Zorana Vlajića)
1.NIJE JEDINA ONA
2.S TOBOM NIKAD VIŠE
3.KRALJ I PROSJAK
4.TO JE BILA LJUBAV
5.ZABELEŽI U SVOM SPOMENARU
6.MOJ GOLUBE BELI
7.NE VERUJEM DA SI SREĆNA
8.PROKLEO ME NEKO
9.UMRI KAD SI LUD
10.UKRADI SREĆU
11.NIJE JEDINA ONA (Onako kako je snimljena na cd-u)
Muzika:Ljubiša Kovačević
Tekstovi:Miladin Bogosavljević-1,4,5,7,8,9
Ljubiša Kovačević-3,6,10
Violeta Stokić-2
Aranžmani:Zoran Vlajić
[You must be registered and logged in to see this link.]
ŠEKI TURKOVIĆ-Dolaze bolja vremena 1995. PELEX (Orkestar Zorana Vlajića)
1.NIJE JEDINA ONA
2.S TOBOM NIKAD VIŠE
3.KRALJ I PROSJAK
4.TO JE BILA LJUBAV
5.ZABELEŽI U SVOM SPOMENARU
6.MOJ GOLUBE BELI
7.NE VERUJEM DA SI SREĆNA
8.PROKLEO ME NEKO
9.UMRI KAD SI LUD
10.UKRADI SREĆU
11.NIJE JEDINA ONA (Onako kako je snimljena na cd-u)
Muzika:Ljubiša Kovačević
Tekstovi:Miladin Bogosavljević-1,4,5,7,8,9
Ljubiša Kovačević-3,6,10
Violeta Stokić-2
Aranžmani:Zoran Vlajić
[You must be registered and logged in to see this link.]
Mister No- ZLATAN CLAN
- Datum upisa : 10.06.2010
Re: Šeki Turković - Dolaze bolja vremena - 1995. Pelex (Remasterd by Neno)
Neno, Marko, Gosa i ja ripujemo sa Easy CDDA Extraktorom i isto smo podesili sve parametre tako da je svaciji rip "identican" i sve pesme su iste jacine. Tamo je DJ VUK objasnio kako i sta treba da se podesi. Neznam kojim programom konvertiras, ali probaj i taj pa uporedi. Imas tamo i Link za skidanje tog programa ako se nevaram.
POZZ za Split i lepe Bozicne praznike i hvala jos jednom za Disk koji mi je G... poslao, stigao je juce.
POZZ za Split i lepe Bozicne praznike i hvala jos jednom za Disk koji mi je G... poslao, stigao je juce.
nebi-vs- ZLATAN CLAN
- Datum upisa : 13.05.2008
nebi-vs ::Neno, Marko, Gosa i ja ripujemo sa Easy CDDA Extraktorom i isto smo podesili sve parametre tako da je svaciji rip "identican" i sve pesme su iste jacine. Tamo je DJ VUK objasnio kako i sta treba da se podesi. Neznam kojim programom konvertiras, ali probaj i taj pa uporedi. Imas tamo i Link za skidanje tog programa ako se nevaram.
Najprije,hvala od srca na lipim željama! Drago mi je da je disk stigao.A što se Šekija tiče,zabrljali su ga samo tako.Stavi originalni cd u cd player i vidi koliko ćeš morati odvrnuti pojačalo da bi se čuo onako kako bi se trebao čuti album iz tog perioda.Ima Šeki i cd prije ovog,također Pelexovo izdanje i on se bolje čuje nego ovaj.Uprskali su i gotovo.U biti,znaš i sam jer imaš isto ovaj album na originalu.Živ mi bio i ugodan ti vikend,a do Nove se još čujemo.
Pozdrav!
Mister No- ZLATAN CLAN
- Datum upisa : 10.06.2010
Nije to samo kod tog diska, ima ih dosta iz tog perioda koji su stvarno jako tihi, zato je ovaj program idealan. Svaki rip ima istu jacinu zvuka a ne dolazi do izoblicenja ili distorzije zvuka.
PS: Napravio sam i ja vec spisak sa Diskovim koje me jos interesuju pa kad se vrnem nazad da izvrsimo transakciju ja i G...
PS: Napravio sam i ja vec spisak sa Diskovim koje me jos interesuju pa kad se vrnem nazad da izvrsimo transakciju ja i G...
nebi-vs- ZLATAN CLAN
- Datum upisa : 13.05.2008
draganmikovic- Srebreni Clan
- Godina : 64
Drzava/Grad : priboj
Datum upisa : 07.02.2010
Similar topics
» VASVIJA - 1995. i 1994. - Pelex (320 kbps)
» Croatia Spektar Kolekcija
» 2001 - Goga Sekulic - I lepsa i bolja
» Croatia Spektar Kolekcija
» 2001 - Goga Sekulic - I lepsa i bolja
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu