Odlazim, smucio mi se...
2 posters
Strana 1 od 1
Odlazim, smucio mi se...
Zbog Provokacije GAZDE ovog foruma, na mom forumu TRAZIM OD MODERATORA(ADMIN) da odmah ugase moj nalog ovde jer vise nikada necu doci na ovu adresu. Moze da me pozove telefonom jer ima moj broj i raspravi ako sta ima za raspravljenje a ne da koristi forum ali to je njegov problem. Zbog toga je banovan . I da ne duzim Znaci moderatori tj. Administratori ugasite moj nalog zauvek ovde. Pozdrav ostalim clanovima
niba- Super Clan
- Godina : 67
Drzava/Grad : CH, Basel
Datum upisa : 29.05.2008
Re: Odlazim, smucio mi se...
Nemam tvoj broj, ali pitacu Slavicu, verujem da ce mi uciniti uslugu i dati tvoj broj ))))))))))))))
Ciga- ADMINISTRATOR
- Datum upisa : 22.04.2008
E posto si poceo, da objasnim ljudima o cemu se radi i zasto vec dugo vreme pricas lose o meni. Svima si pricao kako sma ja los covek, kako maltretiram porosdicu itd... Ja sma se dugo putao zasto to radis, kada vec dugo nismo u kontaktu. kad on covek se uvuko kod Slavice, sada moje bivse zene. Zato ljudi pazite ako se upoznajete sa njim, izbegavajte da ga upoznajete sa ostalim clanovima porodice zato sto covek nema obraza kad su zene prijatelja u pitanju ))))
Ovo nisam hteo bas u javnost ali jad da se zna zasto ti se smucilo )))
Poooooozzzzzzzdddddrrrrraaaavvvvvvv
Ovo nisam hteo bas u javnost ali jad da se zna zasto ti se smucilo )))
Poooooozzzzzzzdddddrrrrraaaavvvvvvv
Ciga- ADMINISTRATOR
Kao po obicaju tvom nisi se nimalo promenio, Hvala na "KOMPLIMENTIMA"
niba- Super Clan
- Godina : 67
Drzava/Grad : CH, Basel
Datum upisa : 29.05.2008
Ma nema na cemu, dobices jos komplimenta od moje i tvoje familije... Naravno i od mnogih poznanika i prijatelja
Ciga- ADMINISTRATOR
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu