Rade Drazic - singl
5 posters
Strana 1 od 1
Rade Drazic - singl
dosao sam do prilicno dobre kolicine muzike za koju nemam ni godine izdanja niti omote pa upravo zbog toga bih upitao nadlezne sa foruma (ili direktno kanarinca) moze li se postavljati nesto takvo....npr. sledece:
1. Rade Drazic - Jedino tebe srecom sam zvao
2. Rade Drazic - Samo jedna zelja osta
1. Rade Drazic - Jedino tebe srecom sam zvao
2. Rade Drazic - Samo jedna zelja osta
milanbrka123- Veran Clan
- Godina : 42
Drzava/Grad : Srbija Krusevac
Datum upisa : 01.03.2013
Re: Rade Drazic - singl
Tvoj nik i tvoje kretanje po raznim forumima mi je poznato i mozes postavljati Bar nesto zavredni za ovaj forum Pozdrav i samo nastavi
Kanarinac- MODERATOR
- Godina : 104
Drzava/Grad : Bern CH
Datum upisa : 14.04.2009
iskreno, neznam sta zgresih ali nema veze, sto rekao rados bajic idemo dalje (ne rece bas ovako ali mislim da se razumemo), vazno je i bitno je da ostanemo drugari a sve ostalo ce doci na svoje mesto...a sada idemo malo na muziku uzivo da se upisem i tamo ....i da ne zaboravim da cestitam novu godinu svima sa foruma i da pozelim svima puno srece i uspeha u zivotu i radu ....pozdrav
milanbrka123- Veran Clan
Hvala imenjace
milan91- Srebreni Clan
- Godina : 68
Drzava/Grad : srbija
Datum upisa : 14.04.2016
Раде Дражић 1977 (09.03.1977 Дискос НДК 4607) Зоран Ћирковић
Ја имам ове песме од Пикија, Циге и Ила. Три верзије, не знам шта од тога си ти поставио.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ја имам ове песме од Пикија, Циге и Ила. Три верзије, не знам шта од тога си ти поставио.
[You must be registered and logged in to see this image.]
maki007- ZLATAN CLAN
- Datum upisa : 10.05.2008
samo postavljaj mozda nesto nemamo
crniduja- Veran Clan
- Godina : 67
Drzava/Grad : Sr.Mitrovica
Datum upisa : 20.12.2008
maki, ovaj singl sam postavio nekako u vreme pocetka mog boravka na forumu ako se izuzme vreme od godinu dana sto sam bio banovan zbog neaktivnosti ...ustvari nisam umeo postavljati i otuda je taj problem....sada sam ponovo u jednom vecem problemu tako da bih ti bio zahvalan ukoliko bi postavio radeta u svakoj verziji a kada dodje vreme preslusacu sve sto sam skinuo ovih dana pogotovo tvoje postove....nadam se da ce te me razumeti...pozdrav
milanbrka123- Veran Clan
milanbrka123 ::maki, ovaj singl sam postavio nekako u vreme pocetka mog boravka na forumu ako se izuzme vreme od godinu dana sto sam bio banovan zbog neaktivnosti ...ustvari nisam umeo postavljati i otuda je taj problem....sada sam ponovo u jednom vecem problemu tako da bih ti bio zahvalan ukoliko bi postavio radeta u svakoj verziji a kada dodje vreme preslusacu sve sto sam skinuo ovih dana pogotovo tvoje postove....nadam se da ce te me razumeti...pozdrav
Evo ja cu ti postaviti moj rip koji se nekad postavio i na forumu ali se ne potpisujem u tagu kao riper.
rade drazic 1977
[You must be registered and logged in to see this link.]
crniduja- Veran Clan
- Godina : 67
Drzava/Grad : Sr.Mitrovica
Datum upisa : 20.12.2008
hvala dujo....maki rece da ima tri verzije a iskren da budem meni je poznata samo ova pa sam zato trazio da ih postavi....pozdrav
milanbrka123- Veran Clan
Similar topics
» Rade Vuckovic - Singl - 1971 NDK 50103
» Rade Vanovac 1979 - Sretenovo kolo (Singl)
» Duet Bosa Ovuka i Rade Bogicevic - Singl - 21.06.1976
» Duet Bosa Ovuka i Rade Bogicevic - 1977 Singl, Prijatelju docekasmo slavlje
» Vlaske pesme i kola
» Rade Vanovac 1979 - Sretenovo kolo (Singl)
» Duet Bosa Ovuka i Rade Bogicevic - Singl - 21.06.1976
» Duet Bosa Ovuka i Rade Bogicevic - 1977 Singl, Prijatelju docekasmo slavlje
» Vlaske pesme i kola
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu