MOLIM VAS SVE ZA POMOC!!!
Strana 1 od 1
MOLIM VAS SVE ZA POMOC!!!
Bio sam jednom davno ovjde vas clan, nadam se da me se neki i sjecaju. Povukao sam se bio sa sajta zbog nekih privatnih razloga. Ali moze se reci da sam puno toga dao za narodnu muziku, sigurno neki od vas i to znaju i culi su za ab16ab kanal, tj ab16Alen kako sam ga kasnije nazvao.
Naime taj kanal je meni ukraden, a sad osoba koja si je dopustial da to uradi, dobiva novac mojom zaslugom. Od youtube-a novac koji ja nikad nisam ni trazio ni dobivao jer nisam zelio nista od youtuba. MOLIM VAS DA MI POMOGNETE DA SE UKINE TAJ KANAL. Kao sto sam i ja dao puno toga u narodnu muziku, ocukujem barem i vasu podrsku i pomoc. EVO, STVARNO OVIM PUTEM VAS MOLIM DA MI POMOGNETE BILO KAKO SAMO DA NEKAKO PROBAMO TO UKINUTI!!
HVALA SVIMA UNAPRIJED!!
[You must be registered and logged in to see this link.]
on dobiva moj novac i od njega mi je ukraden moj kanal, evo i dokaza.
a kanal je ovo
Naime taj kanal je meni ukraden, a sad osoba koja si je dopustial da to uradi, dobiva novac mojom zaslugom. Od youtube-a novac koji ja nikad nisam ni trazio ni dobivao jer nisam zelio nista od youtuba. MOLIM VAS DA MI POMOGNETE DA SE UKINE TAJ KANAL. Kao sto sam i ja dao puno toga u narodnu muziku, ocukujem barem i vasu podrsku i pomoc. EVO, STVARNO OVIM PUTEM VAS MOLIM DA MI POMOGNETE BILO KAKO SAMO DA NEKAKO PROBAMO TO UKINUTI!!
HVALA SVIMA UNAPRIJED!!
on dobiva moj novac i od njega mi je ukraden moj kanal, evo i dokaza.
a kanal je ovo
ab16Alen- Srebreni Clan
- Drzava/Grad : Croatia
Datum upisa : 20.12.2008
Similar topics
» Molim za pomoc
» Molim Za Pomoc.
» Molim pomoc
» Molim Pomoc
» Postavljanje TAG-ova i covera - molim za pomoc
» Molim Za Pomoc.