Molim pomoc
4 posters
Strana 1 od 1
Molim pomoc
DALI MI MOZE NEKO RECI ZASTO NEMOGU ODG NEKIM CLANOVIMA FORUMA NA PORUKE HVALA
ante sertić- Veran Clan
- Godina : 36
Drzava/Grad : sisak
Datum upisa : 07.06.2012
Re: Molim pomoc
Druže,
Verovatno jer su isključene, možeš primati ali ne i slati PP! O tome odlučuje lično Admin, tako da ne preostaje ništa drugo nego da se obratiš Cigi, nadam se da će on rešiti tvoj problem oko poruka!
Srdačan Pozdrav!!!
Verovatno jer su isključene, možeš primati ali ne i slati PP! O tome odlučuje lično Admin, tako da ne preostaje ništa drugo nego da se obratiš Cigi, nadam se da će on rešiti tvoj problem oko poruka!
Srdačan Pozdrav!!!
MarkoGM- ZLATAN CLAN
- Datum upisa : 27.10.2009
Hvala MarkoGM tebi nisam mogao odg na pp imam ono sto si trazio bit ce postavljeno hvala Srdacan Pozdrav!!!
ante sertić- Veran Clan
Molio bih ako mi moze neko objasnit kako kad uplodiram neki omot kad bih kad postavio da se vidi a da se ne vidi samo link nego slika
ante sertić- Veran Clan
Hvala Goga na uptama nadam se da cu razumeti pozdrav iz SK
ante sertić- Veran Clan
Moleo bih nekga da mi objasni kako kad se nesto postavi kako da stavim link nakon komentara hvala
ante sertić- Veran Clan
ovo sad sto cu pitat nema veze ovde sa forumom ali nemam koga pitat pa me zanima dali neko zna kako se na netu sa DISCOGSA kupuju kasete ili muzika kako to ide ili je to samo postavljeno sta je izlazilo kao diskografije
ante sertić- Veran Clan
Dali neko mozda zna kako spojit VHS uredaj na komjuter da se moze presnimit slika to jest film itd --kakav program ide ili kabel
ante sertić- Veran Clan
Preko TV ili Sat kartice a programi dolaze normalno uz karticu.
Moze se snimiti sa Nerom, Win tv, Power prodser i jos mnogo programa naj bitnije ti je da imas TV karticu da bi to spojio, kablovi moze na S video i na Cinc zavisno od kartice koju imas
na video rekorderu imas Skart prikljucak a za njega ima adapter na kome su Audio i Video prikljuci imas crveni, beli i zuti cinc prikljucak a ima ih i sa S Viseo prikljuckom
Pozdrav Ante ako ti bude nesto potrebno jami se
Moze se snimiti sa Nerom, Win tv, Power prodser i jos mnogo programa naj bitnije ti je da imas TV karticu da bi to spojio, kablovi moze na S video i na Cinc zavisno od kartice koju imas
na video rekorderu imas Skart prikljucak a za njega ima adapter na kome su Audio i Video prikljuci imas crveni, beli i zuti cinc prikljucak a ima ih i sa S Viseo prikljuckom
Pozdrav Ante ako ti bude nesto potrebno jami se
Nesa kg- Veran Clan
- Godina : 55
Drzava/Grad : Kod kuće
Datum upisa : 07.03.2009
Similar topics
» MOLIM VAS SVE ZA POMOC!!!
» Molim Za Pomoc.
» Molim Pomoc
» Molim za pomoc
» Postavljanje TAG-ova i covera - molim za pomoc
» Molim Za Pomoc.